χαιρετω το forum βαζω ενα βιντεακι και οταν θα εχω χρονο θα κανω μια αναλυτικη παρουσιαση
Alesadro
Αριθμός μηνυμάτων : 91 Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2013 Ηλικία : 50 Τόπος : Λαμια
Θέμα: Απ: oscar και αλλα Σαβ Απρ 27, 2013 8:17 am
Δημο καλως ηρθες Ξερω οτι τρεχεις αυτον τον καιρο, εδω θα ειμαστε να τα πουμε και να τα δουμε ολα Το ενυδρειο και τα Oscar υπεροχα,αντε να δουμε ποτε θα ερθω να τα δω κι απο κοντα
petrosarowana Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 133 Ημερομηνία εγγραφής : 23/04/2013 Ηλικία : 35
Θέμα: Απ: oscar και αλλα Σαβ Απρ 27, 2013 8:56 am
Δημο καλως ηρθες!Ωραια τα ψαρια σου και το ενυδρειο ομορφα διακοσμημενο! οταν βρεις χρονο κανε μας μια αναλυτικη παρουσιαση να το δουμε πιο συγκεκριμενα!
Θέμα: Απ: oscar και αλλα Σαβ Απρ 27, 2013 10:25 am
λοιπον οπως θα ειδατε και απο το βιντεο οσοι το παρακολουθησατε μεσα στο ενυδρειο υπαρχουν διαφορα ψαρια και μαλιστα αλλων ηπειρων , εβαλα ομως την παρουσιαση στις κιχλ, αμερικης γιατι το κυριαρχο ψαρι ειναι το oscar , θα δωσω μερικα στοιχεια για το ενυδρειο και τον εξοπλισμο του. διασταση ενυδρειου 120χ44χ57 300 λιτρα τα καθαρα γυρω στα 250 οι κατοικοι ειναι 1 οσκαρ, 1 σεβερουμ, 1 παπαγαλοψαρο , 2 πλεκο, και 7 κλοουν,(ειναι πολλα το ξερω) φιλτρα εχω eheim 2073 και fluval 306 απο μετρησεις τωρα ph 6,8 αμμωνια 0 και νιτρικα 5 , τα κραταω χαμηλα γιατι κανω αλλαγες νερου καθε τεταρτη και κυριακη απο 100 λιτρα περιπου θερμανση εναν eheim jager 300 watt και επειδη ειναι πολυ μεγαλος και δε χωραει ορθιος τον εχω ξαπλωσει στο βυθο θερμοκρασια 24 c για ψυξη εχω φτιαξει στο καπακι 4 ανεμιστηρακια με μετασχηματιστη 7 ταχυτητων φωτισμος 2χ30 watt ο μαμισιος φωτισμος και εχω βαλει και μια λεντοταινια 1 μετρου για πρωι βραδυ απο διακοσμηση ξυλα και απο φυτα μονο ανουμπιες οχι γιατι τα ξεριζωνει το οσκαρ αλλα γιατι ολα τα υπολοιπα τα τρωει το σεβερουμ απο τροφες δινω διαφορες ξηρες της hikari, κατεψυγμενη γαριδα και διαφορα σκουληκια εντομα και οτι αλλο ζωντανο μαζευω και καπου καπου ριχνω και κανα ψιλο ψαρακι απο το αλλο ενυδρειο που εχω οτι απορια υπαρχει παρακαλω ρωτηστε ελευθερα
petrosarowana Admin
Θέμα: Απ: oscar και αλλα Σαβ Απρ 27, 2013 12:21 pm
μια χαρα ειναι απλα λιγο υπερφορτομενο!αλλα κατα τα αλλα ειναι ενα πολυ ωραιο ενυδρειο!μου αρεσει πολυ η διακοσμηση!ειναι απλη και προσεγμενη!
πιο μεγαλο δυστυχως στις διαστασεις που θα επρεπε δε γινεται αυτη τη στιγμη , θα φτιαξω ενα ενυδρειο στο προσεχες διαστημα αλλα θα ειναι σε διαστασεις 132χ50χ45 χωρις καπακι με 12αρι τζαμι χωρις πανω κοντρες και θα το κανω για φυτεμενο , που δυστυχως δε μπαινει κανενα απο αυτα τα ψαρια που εχω σε αυτο το ενυδρειο του βιντεο , το μονο που θα κοιταξω ειναι να πεισω την γυναικα μου να ξεφορτωθω το παπαγαλοψαρο που μου κανει το ενυδρειο ανω κατω
petrosarowana Admin
Θέμα: Απ: oscar και αλλα Τρι Απρ 30, 2013 10:08 am
αφου δεν εχεις τη δυνατοτητα να πας σε πιο μεγαλο ενυδρειο,πολυ σωστα σκεφτεσαι να διωξεις καποια ψαρια.Δικη μου γνωμη ειναι πως αυτο που πρεπει να φυγει ειναι το παπαγαλοψαρο.
Αριθμός μηνυμάτων : 23 Ημερομηνία εγγραφής : 25/04/2013
Θέμα: Απ: oscar και αλλα Τρι Ιουλ 02, 2013 8:52 am
Γεια σου dimos και εμενα μου αρεσει το ενυδρειο σου ,απλο και ομορφο. Θα ηθελα αν γινεται να μας δειξεις τα ανεμιστηρακια που εχεις φτιαξει η ακομα να μου φτιαξεις και εμενα ενα με το αζημιωτο βεβαια . Το ενυδρειο μου ειναι το RIO 400
Θέμα: Απ: oscar και αλλα Τρι Ιουλ 02, 2013 10:08 am
Τα ανεμιστήρακια είναι πολύ ευκολο θα βάλω φωτο όταν γυρίσω σπίτι αύριο γιατί είμαι εκτός για δουλεια και θα εξηγήσω και πως γίνεται .....
kostasgold
Θέμα: Απ: oscar και αλλα Τρι Ιουλ 02, 2013 10:14 am
Ευχαριστω
kostasgold
Θέμα: Απ: oscar και αλλα Τρι Ιουλ 02, 2013 11:33 pm
Μαλλον δεν καταλαβες, δεν θελω να φτιαξω εγω θελω να δω τα δικα σου και να τα συγκρινω με αυτα του εμποριου. Εγω εχω φτιαξει ενα με ανεμιστηρακι απο κομπιουτερ και δουλευει μια χαρα αλλα η θερμοκρασια ειναι στους 28
Θέμα: Απ: oscar και αλλα Τετ Ιουλ 03, 2013 5:39 am
https://www.youtube.com/watch?v=_wleSj6Orbk μπορει καποιος βεβαια απο πανω για να μην φ αινεται ασχημο να βαλει φολτρα σκονης και δεν θα φαινονται καθολου τα ανεμηστηρακια εγω απλα δεν εψαξα ....οι τρυπες αν εχεις ποτηροτρυπανο γινονται πολυ καλες χωρις σημαδια ..εγω δεν ειχα και τις εκανα με τρυπανι
kostasgold
Θέμα: Απ: oscar και αλλα Παρ Ιουλ 05, 2013 3:04 am
Ωραιο ειναι αρα πρεπει να παρω ενα καπακι εξτρα. Αν και οταν θα εχεις ορεξη και χρονο χτυπα ενα τηλ. και πες μου το κοστος να το φτιαξουμε. Σε ευχαριστω
Θέμα: Απ: oscar και αλλα Παρ Ιουλ 05, 2013 4:35 am
Είναι ευκολο θα το φτιαξεις μόνος σου εγώ πολύ ευχαρίστως να έρθω να σου δείξω Αν πάρεις 4 ανεμηστηρακια γι υπολογιστη και ενα μετασχηματιστή το κοστος των υλικών που θα χρειαστείς θα είναι κάνα 20αρικο για τον μετασχηματιστή νομιζω και κάνα 10αρικο για ταανεμηστηρακια Πήγαινε ρωτά σε μαγαζί που πουλάει τέτοια ειδη και θάσου πουν
kostasgold
Θέμα: Απ: oscar και αλλα Παρ Ιουλ 05, 2013 7:08 am
Να σαι καλα αλλα να ερθεις Κρητη μου ακουγεται λιγο δυσκολο σε 4 μηνες που θα ειμαι Πειραια πολυ ευχαριστως να ερθεις .Παντως σε ευχαριστω για τον χρονο σου
Θέμα: Απ: oscar και αλλα Παρ Ιουλ 05, 2013 7:28 am
Ναι Κρήτη λίγο δύσκολο να έρθω Για την διευκόλυνση σου υπάρχουν βιντεακια στο you tube με κατασκευές τέτοιες που τα λένε αναλυτικά Και σε διαφορα Φορουμ υπάρχουν σχετικές οδηγίες
kostasgold
Θέμα: Απ: oscar και αλλα Σαβ Ιουλ 06, 2013 12:04 am
Σιγουρα αλλα το προβλημα ειναι οτι το ενυδρειο ειναι στον Πειραια και εγω στην Κρητη οποτε θα κοιταξω για κατι του εμποριου.
Θέμα: Απ: oscar και αλλα Τρι Ιουλ 09, 2013 11:53 pm
Μια χαρα ειναι ο μικρος αν και τα Oscar δεν ειναι του γουστου μου. Απ οτι ειδα εχεις severrum και ενα πανεμορφο Jack Dempsey τωρα για το παπαγαλοψαρο θα σε συμβουλευα να το βγαλεις γιατι θα στα σκοτωσει ολα